2012. február 11., szombat

Muggia

Szép napot mindenkinek!


Újabb bejegyzéssel szolgálnék az EVS-szel kapcsolatban :)


Ma reggel elutaztunk Muggia-ba,(kisváros fél órányira Trieszttől) ahol Serena, Mattia a Europe Direct-től (ahol ugyebár önkénteskedünk) fél  napos előadás sorozatot tartottak a fiataloknak szánt különféle külföldi lehetőségekről. Nem volt sok érdeklődő sajnos, de ez betudható a nem éppen szívmelengető időjárásnak. Kifejezetten tetszett, hogy nagyon informális módon kezdték az előadást, lényegében azonnal megkérdezték a résztvevőket, hogy milyen programokat ismernek (Erasmus, Leonardo, European civil service ecc.) és mikor Serena adott témához ért, ők magukat kérdezték meg, hogy meséljék el élményeiket ezekkel a programokkal kapcsolatban. Picit fenn is akadtak a szemeim mikor az AEGEE feljött témaként, de valamit összedobtam olaszul... legközelebb felkészültebb leszek ;)


zene


Fani&Eriks felettéb előnyös kép :-)

Általánosságban elmondható, hogy a fiatalok motiváltak, szeretnének kitörni és ha amúgy sem tudnak mit kezdeni magukkal, nincs munka, vagy épp fősulira járnak, akkor ennél jobb lehetőségeket nem is hallhattak volna! Jövő héttől vár ránk egy súlyos excel fájl amit végig kell bogarászni és felkeresni a potenciális önkénteseket..naná hogy nekem kell call centert alapítanom az irodában, mert Fani még gyengébben, Eriks meg..nos inkább hagyjuk hogy beszél olaszul (még csak most kezdte de már nagy a szája :P).


"457 milioni di cittadini europei hanno lo stesso indirizzo"

zene2

Demokratikus módon elküldtük Fanival, a görög lánnyal Erikset a boltba, kapott egy szép listát, hogy mit kell vennie, így ha sikerül megtalálnia a hozzávalókat és nem fújja el a Bora, akkor csinálok palacsinát :) Aki kér, tudja hol csengessen! :)

Bora:



Arrivederci, a presto



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.