2012. március 16., péntek

Ingyen bor, mindenkor

Kaptunk biciklit, igazi Europe Direct darab :) Elegedetten gordulok vegig a reggeli csucsforgalomban, bar meg ki kell "tapogatnom" a lehetseges legbiztonsagosabb útvonalat, lehetőleg nem egy autó alól, ha egyben szeretnek maradni :) Innentol kezdve lerovidul a Trieste-Barcola kozti tavolsag is, tehát a nyáron többször tudok majd futni járni.. szuper!

Ezen kivul jott egy pali az egyetemrol es elintezte h jarhatunk ingyen sportolni a cus-ra. honlap: cus
azaz az egyetem osszes letezo sportolasi lehetoseg nyitva all elottunk, csak a berletet kell megvenni (15 eur/ev azaz szemeszter végéig + sport alkalmassagi kell 20 eur). Szerintem barati ar, de igy is a heten 2x jottem jogazni ( ma aerobic pilates lesz) es a jo idovel pedig ugyis futni fogok jarni,de megakadt a szemem a "tiro a segno" lehetosegen, amit nem fogok kihagyni ;))  ezt persze kozze is tettem azonnal, h milyen szandekaim vannak, Fani is jonni akar sportloveszetre...erre Mattia megkerdezte, hogy mire vagy kire lonetek? Fani csak annyit mondott, hogy van egy ket tippem (nem is tudom kire gondolt, talan pont ra??:P)))

Mattia nem szereti a felelosseget vallalni es bocsanatot sem kert meg semmifele hibajaert, mikozben barmi van, azt rank akarja kenni. Ezert tegnap kenytelen voltam megmondani a magamet neki, csak hapogott. Azota olyan mint a kisangyal velem... nem hiszem hogy lesznek itt gondok :)

22en megyunk Velencebe, errol majd meg irok :) Jo 7veget, en este megyek a foterre, ingyen borkostolót tartanak a WIND üzletben. Fura megoldás telefonok között iszogatni, de hát annyi baj legyen ;)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.